fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

26 juliol, Sant Joan de les Abadesses recupera el Mercat Medieval


Flors i plantes seran protagonistes als carrers i al mercat.
Després d’uns anys d’absència, el Mercat Medieval de Sant Joan de les Abadesses reviurà enguany al llarg de tot el dia el proper dissabte 26 de juliol. El veïnat de Vila Vella s’engalanarà per acollir aquesta novetat així la Plaça de l’Ajuntament i els carrers adjacents que s’ompliran amb un total de 25 parades de productes artesans alimentaris i també de productes artesans no alimentaris.
Flors i plantes seran protagonistes de la jornada medieval i formaran part de l’ornamentació de la vila, molt acurada, que comptarà amb cenalles de flors silvestres fresques. Així, es podrà passejar pel Carrer Major i per la Plaça Major sota l’esguard, la frescor i l’aroma de les flors més diverses. A més, des de les deu del matí, l’experta en els usos populars de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries, Dolors Freixas, tindrà una parada al mercat medieval que servirà també de consultori botànic. Allí explicarà a aquells que s’hi acostin, les diferents propietats de les herbes i plantes en general i també atendrà totes les consultes que se li vulguin fer sobre aquests temes i fins i tot sobre les plantes i flors que se li presentin.

 


En els actes de la jornada medieval també hi podran participar els més petits ja que a l’Era d’en Serralta s’hi llogaran ponis per fer petits recorreguts per la zona. L’empresa que s’encarregarà d’aquesta activitat, al llarg de tot el dia, és la mateixa que organitza passejades amb ponis a l’àrea de l’Alberg de Joventut de l’Estació de Sant Joan de les Abadesses.

La jornada s’arrodonirà, a dos quarts de sis de la tarda, amb un concert de música medieval a la mateixa Era d’en Serralta, a càrrec del grup de cambra de l’escola de música Clau de Sol d’Olot. L’acte durarà aproximadament mitja hora i després, els joves entre 14 i 18 anys faran diverses actuacions en els diferents espais de la Plaça de l’Ajuntament.

Per més informació trucar a l'Oficina de Turisme. El telèfon és el 972 72 05 99

Directiva de privacitat de la Unió Europea