TwitterFacebookYoutubeRSS

La Unió de Botiguers de Sant Joan de les Abadesses ja està preparant la campanya de Nadal, amb la confiança que la situació favorable de la pandèmia i el desig de tornar completament a la normalitat faran que s’impulsi les compres als comerços locals. Un any més, per tal d’animar als veïns i veïnes, l’entitat organitzarà conjuntament amb l’Ajuntament el Mercat de Nadal el dissabte 4 de desembre, després de la bona acceptació que va tenir la Fira de Tardor fa unes setmanes. Com sempre, la cita acollirà parades de comerços i entitats locals, però també foranes per tal d’afavorir l’oferta i la varietat de productes.

A partir de les 10 h, a la plaça Anselm Clavé hi haurà parades de productes artesans i nadalencs. Durant la jornada hi haurà un taller nadalenc, un espectacle familiar, un fotomaton nadalenc, jocs tradicionals, una xocolatada i un sorteig de vals de descompte (dos de 100 € i quatre de 50 €) entre aquelles persones que comprin a comerços de la Unió de Botiguers.

BASES DEL SORTEIG:
🎫1 Amb cada compra en qualsevol comerç adherit a la UB, demana la teva butlleta per participar.
✍🏻 Omple la butlleta amb les teves dades
👉 Pots omplir tantes butlletes com compres facis al poble als comerços adherits.
🗳️ ATENCIÓ! Dissabte 4/11/21, durant tot el dia, cerca l'estand de la Unió de Botiguers al Mercat de Nadal i participa deixant totes les teves butlletes a l’urna. El sorteig es farà al vespre, en acabar la xocolatada. #fempoble #comerçdeproximitat
🛍️ PREMIS: 2 vals de 100 € i 4 vals de 50 € per gastar en els comerços de la Unió de botiguers.

Com a novetat d’aquest any, a la plaça Anselm Clavé també hi haurà un arbre on tothom qui ho vulgui podrà penjar un desig. També cal recordar que el mateix dia gaudirem de l'actuació de Beth Rodergas en el darrer espectacle del Cicle de Tardor del SAT Teatre Centre.

D’altra banda, durant la campanya nadalenca, també es difondrà un anunci per xarxes socials per animar la vila a comprar al comerç local, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

Noves estovalles i bosses de paper
La Unió de Botiguers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i amb el suport del Consorci de Comerç. Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i la Generalitat de Catalunya han fet un encàrrec de bosses i estovalles de paper sostenibles amb l’eslògan “Dóna vida al teu poble” i amb el logotip de l’entitat, que oferiran als seus comerços associats.

Campanya de vídeos i fotografies per als comerços
D’altra banda, a principis de novembre es va entregar el material audiovisual (fotografies i vídeos) que es va enregistrar a finals d’estiu, per tal que els botiguers i botigueres associats que ho desitgessin disposessin de material audiovisual de qualitat per nodrir les seves xarxes socials o webs, o per si volien utilitzar-lo per encarregar algun anunci per a televisió. Durant dues setmanes, un realitzador va passar pels 39 negocis que es varen adherir, generant 13 hores de vídeo en qualitat 4K i 400 fotografies (aproximadament entre 50 i 100 GB de material). Aquesta campanya ha estat possible gràcies a una subvenció de 4.000 € de la Diputació de Girona per fomentar projectes i accions de promoció econòmica adreçada a membres de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE).

 
202111 mercat nadal 2021