TwitterFacebookYoutubeRSS

L’escriptor i traductor Israel Clarà (Badalona, 1975) exposarà la seva primera mostra pictòrica al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, anomenada Llunes de paper. Es tracta de setze obres de gran format que combinen tècnica digital amb la impressió en llenç, amb colors sòlids, colors ocres i terrossos, i figures dibuixades d’un sol traç. L’exposició es podrà veure fins al 5 de juny i s’inaugura el pròxim dissabte 7 de maig, a les 18 hores.

Israel Clarà va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona, i és autor de més de vuitanta obres entre poesia i novel·la, i ha escrit en català, castellà i italià. Ha traduït poetes del Renaixement com Dant, Petrarca, Vittoria Colonna, Gaspara Stampa, Veronica Franco… entre d’altres.

Entre les seves publicacions destaquen les novel·les històriques Estatuària de cendra (Llibres de l’Índex, 2002), La casa daurada (Òmicron, 2007) i els poemaris Pluja de nit (Viena, 2010), Llibre dels morts (Viena, 2010), Finestra líquida (Òmicron, 2013), Un te de gessamins (Òmicron, 2014), El més preciós dels dies (2017) -amb coberta de Joan-Pere Viladecans, i Sereníssim somni (2019). També ha publicat amb Cristina Àlvarez Roig el llibre d’haikus i tankas L’omega de la rosa (Gregal, 2019). Amb Òrbites en sincronia (Edicions del Sud, 2020), Clarà va obtenir el III Premi de Poesia Torre de Piles.

L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges, de 10 a 14 h

cartell clarà