TwitterFacebookYoutubeRSS

09/02/2023

12 h

♻️ Aquest dijous al matí, hem detectat incidències en la recollida d'envasos del porta a porta. Per l'acumulació de la matèria orgànica que pertocava treure dimecres i els envasos endarrerits de dimarts, l'empresa no va tenir capacitat per endur-se totes les bosses, i aquest dijous al matí han continuat treballant per retirar-les.  

08/02/2023

11 h

♻️ Finalment, ahir no es va poder fer la recollida porta a porta.

🚛 Aquest matí s'ha començat a recollir els envasos que queden d'ahir.

👉🏽 Avui es preveu fer la recollida d'orgànica amb normalitat. D'altra banda, si avui al vespre es troben envasos, també es recolliran.

 

07/02/2023

19 h

👍🏽🛞🌨️ Ja s'ha restablert la circulació amb normalitat a Sant Joan de les Abadesses, tot i que amb la baixada de les temperatures cal extremar la precaució per les gelades, i moure's només en cas de necessitat.

🦺 La brigada està treballant per minimitzar l'impacte de la neu i el gel als carrers, i continuarà treballant-hi demà.

📷 La Policia Local, treballant aquesta tarda a la benzinera, en l'inici del tram que ha portat més problemes aquesta tarda.

 

18.30 h

🌨️🚛 El Consell Comarcal del Ripollès informa que es preveu fer la recollida porta a porta d'aquest vespre amb més o menys normalitat.

👉🏽 En el cas que els camions no poguessin circular, es faria la recollida demà, tan bon punt les condicions ho permetessin.


FOTOGRAFIA: Gerard Molas / Protecció Civil