TwitterFacebookYoutubeRSS

 

Els propers dies 28 i 29 de desembre a les 18h, hi haurà la representació de l' Obra teatral "Còmica Vida" al Teatre Centre de la població.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l'Oficina de Turisme (15€) i al Teatre Centre una hora abans de l'inici de la funció (18€). Per a més informació: Oficina de Turisme - Tlf: 972 720 599 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

SINOPSI:
En un bonic poble de muntanya, la LARA i en PACO passen les seves vacances d’estiu. Com que en PACO és un actor de televisió molt popular, li demanen que faci el pregó de la Festa Major. A partir d’aquest moment, ell i la seva esposa, traven una ambigua amistat amb l'ELOI, director del grup de teatre amateur del poble i actor aficionat ell mateix, guàrdia municipal de professió. L'ELOI i la LARA inicien una relació amorosa d’amagat d'en PACO i, quan aquests se’n tornen a la ciutat, resten compromesos a fer una obra de teatre junts. Aquest projecte es veu impulsat pel fet que la mare de l'ELOI mor sobtadament i ell rep una bonica quantitat de diners que inverteix en l’obra de teatre que faran conjuntament amb els seus amics. Però res no funciona com estava previst, i l’obra que preparen (una extravagant versió de FEDRA) no té cap mena d’èxit, amb la qual cosa, l' ELOI queda arruïnat i arraconat per la parella d’artistes professionals.