TwitterFacebookYoutubeRSS

manipulador aliments-palmas-01

El proper dia 22 de juliol es portarà a terme un curs de Manipulador d'Aliments al Centre Cívic - Palmàs, de 16h a 19h. En una sola sessió teòrica, els assistents poden aconseguir el certificat de Manipulador d'Aliments. Aquesta formació va dirigida, principalment, a totes aquelles persones que per la seva activitat professional estiguin relacionades amb el sector alimentari, tot i que pot ser útil per a tothom.
Segons la normativa vigent, la formació es basarà en els següents conceptes: higiene alimentària, perills i riscos dels processos, pràctiques correctes d'higiene, pre-requisits sanitaris i Introducció a l'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític. Un cop finalitzat el curs, s'acreditarà l'assistència i l'aprofitament dels assistents, lliurat-los un certificat individual indicant el temari formatiu.
El preu del curs és de 15 €. Informació i inscripcions al Centre Cívic - Palmàs. El curs està organitzat per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i hi col·labora l'Institut Català de les Dones.