TwitterFacebookYoutubeRSS

disp imgEl grup Goldflames, format per l'actor Bruno Oro i el santjoaní Dani Llamas són els autors de la cançó Happy, que serà utilitzada en els indicadors radiofònics de l'emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses. El mateix Llamas ha editat els indicadors amb fragments de la cançó i els ha mesclat amb la veu del periodista Dani Vilaseca que ja apareix en els indicadors que s'utilitzen habitualment en la programació.

En aquest enllaç podeu escoltar l'entrevista que vàrem fer al santjoaní Dani Llamas durant el magazín de La Veu.

Llamas i Oro es varen conèixer durant les gravacions dels programes Crackòvia i Polònia de TV3, on el santjoaní hi feia la postproducció de so (actualment ha deixat de treballar al programa de sàtira esportiu però continua al de política). Aquest estiu han decidit formar el grup Goldflames (Oro i Llamas en anglès) i fer una cançó d'estiu: Happy.

Dani Llamas va ser col·laborador de La Veu just abans d'iniciar els seus estudis de so. Després de treballar a empreses punteres en postproducció de so a Barcelona i Madrid, ara ha format la seva pròpia empresa, Bounce & Brothers i treballa per a la productora Minoria Absoluta.

La Veu amplia l'horari de programació pròpia

L'emissora també canviarà la seva programació per adequar-se a l'estiu i emetrà de 8 h del matí a 23 h de la nit. Com en altres temporades d'estiu molts programes deixaran d'emetre's però, a diferència d'altres anys, n'hi haurà de nous que només es podran escoltar durant aquestes setmanes. Durant les properes setmanes anireu descobrint quines són les noves propostes de La Veu per aquest estiu.

Més informació:
La productora de Dani Llamas
Pàgina de La Veu, emissora municipal de Sant Joan de les Abadesses