TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquesta setmana han començat unes obres per augmentar la pressió a finques de la part alta dels barris de l’Estació i el Pla del Roser que actualment reben una pressió inferior a la d’altres zones de la vila. Els immobles es troben molt a prop del dipòsit d’aigua. Aquesta proximitat i el poc desnivell fan que la pressió que els usuaris reben als punts de consum sigui molt baixa. Fins ara, alguns veïns i veïnes havien instal·lat bombes per poder disposar de més pressió als seus circuits interns, que deixaran de ser necessàries.

Ja fa uns anys es va fer una actuació al barri de l’Estació que va resoldre aquesta incidència a un primer grup d’habitatges i ja es va preveure el bombat de l’aigua des d’aquest punt fins al Pla del Roser, tot i que perquè això fos possible calia instal·lar un tub nou, procés que s’ha iniciat aquests dies.

Les obres tenen un cost de prop de 12.000 € i tindran una durada aproximada d’un mes. Només hi ha prevista l’afectació en el subministrament durant unes hores per fer el canvi de connexió, i s’avisarà prèviament als afectats.

Més de 70 veïns i veïnes de dos blocs de pisos del Pla del Roser, dels carrers Sant Jordi i Sant Amand es beneficiaran d’aquesta millora. En els pròxims dies, responsables tècnics de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses es reuniran amb les persones que viuen en aquests immobles per tal d’informar i orientar sobre si cal fer algun canvi a cada instal·lació privada per la nova pressió de la xarxa.