TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha fet l'aprovació inicial de l'avantprojecte de rehabilitació de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, segons el qual aquest immoble podrà acollir 9 habitatges de lloguer social d'entre 70 i 80 m², amb el més alt grau d'eficiència energètica. L'anunci de l'aprovació de l'avantprojecte es va publicar el dimarts 19 de desembre de 2023 i durant 30 dies a partir d'aquesta data, es podrà examinar i formular-hi les al·legacions pertinents.

La Diputació de Girona ha subvencionat la inversió en l'adquisició, de tres dels nou habitatges de l'antiga caserna, amb una quantitat de 63.300 euros.

En les obres de rehabilitació, amb un pressupost de 787.814,44 €, està previst fer una coberta nova, aïllar la façana, substituir els tancaments i fer una renovació integral del sistema de calefacció, canviant la caldera de gasoil per una caldera comunitària de biomassa. Per la redacció d'aquest avantprojecte i els seus estudis previs (Informe ITE, Certificats d'eficiència energètica, divisió horitzontal...), l'Ajuntament ha rebut una ajuda econòmica de la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Ripollès.

Ara es treballa per aconseguir el finançament per executar les obres i que aquests habitatges puguin ser una realitat com més aviat millor.

202311 detall planta casernaDetall d'una planta d'un dels pisos de la caserna

 

202311 logos dipu consell