TwitterFacebookYoutubeRSS
Vector design featuring autumnal items on a pristine white background, sized at 760x300 with the rest of the frame blank. The scene showcases vibrant leaves, plump pumpkins, and shiny chestnuts, harmoniously juxtaposed with modern elements like shopping bags and price tags. A beautifully crafted saxophone lies in the center, adding a touch of elegance. Adjacent to it, a clear bowl filled with lucky draw tickets captures attention. Nearby, a photo booth station, adorned with props such as glasses and hats, waits for attendees.

Sant Joan de les Abadesses es prepara per a una jornada plena d'activitats, tradició i diversió amb la celebració de la Fira de la Tardor 2023. Tindrà lloc el dissabte 4 de novembre i promet ser una festa per a tots els sentits i edats.

Des de les 10 h i fins a les 19 h, el passeig Comte Guifré es transformarà en un escenari on veïns i visitants podran gaudir d'una varietat d'activitats. Hi haurà parades artesanals procedents d'arreu de Catalunya, tallers infantils, i una gimcana amb el tema “On s'amaga la tardor?” que convida a explorar les botigues adherides a la Unió de Botiguers.

Els més petits de la casa podran gaudir d'inflables, tallers d'art i natura, contacontes..., mentre que els amants del teatre de carrer podran emocionar-se amb les actuacions de les castanyeres de Sant Joan de les Abadesses. A més, no hi faltarà la música en directe, amb la participació de Pep Poblet i el seu espectacle “SAXsejant el Vermut” a partir de la 13 h.

Per als amants de la cultura, hi haurà una exhibició de grafiti a càrrec de Salvia @absurdasocietat i una demostració de ball de la mà de Country Abadesses. A més, no poden faltar les castanyes, que seran repartides pels alumnes de 4t ESO de l'IE Mestre Andreu, aportant un toc tradicional i càlid a la fira.

Els assistents també podran participar en sortejos i gaudir de tapes de tardor en els restaurants adherits a l'associació de comerciants. 

La Fira de la Tardor és una iniciativa organitzada per la Unió de Botiguers amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, CCAM i diverses entitats de la vila. Aquesta festa no només és una oportunitat per passar un dia fantàstic en família, sinó també per donar vida al comerç local. Per a més informació, es pot consultar el perfil d'Instagram @ubsantjoanabadesses.

Vine i celebra la tardor amb nosaltres!

PROGRAMA
Horari de la Fira 10 a 19 h

Matí
De 10 a 14 h Inflables per tota la família
D'11 a 11.30 h Balls country a càrrec de Country Abadesses
11.30 h Conta contes infantils a càrrec de la Biblioteca Josep Picola de Sant Joan de les
Abadesses
11.30 h Exhibició de grafiti en directe a Càrrec de Salvia 
D'11.45 a 13 h Gimcana amb jocs de tardor amb familia a càrrec d’Ubuntucoop
A partir de les 13 h música en directe a càrrec de Pep Poblet SAXsejant el VERMUT

Tarda
De 16 a 19 h
Tallers art i natura amb l’entitat Anima Latitude
Inflable infantil càrrec d'EDR
Fotomatón per a tothom a càrrec de CuendeXperience
Ruleta de sort a estand de Sant Joan comerç tiquets de compra dels establiments adherits a
canvi de tirades a la ruleta.
19 h Sorteig On s’amaga la tardor a l'estand de la Unió de Botiguers
19 h Tancament de la fira

202310 firatardor a mida mitjana