TwitterFacebookYoutubeRSS

El Teatre Centre de Sant Joan va quedar petit per acollir el reconeixement d’Albert Bosch. Més de 420 persones varen acostar-s’hi aquest dissabte per escoltar la primera conferència de l’aventurer i emprenedor santjoaní sobre la seva gesta de travessar l’Antàrtida des de la costa i fins al Pol Sud.

L’Albert va mostrar-se molt emocionat a l’inici de l’acte, quan va pujar a l’escenari i el públic el va aplaudir durant una llarga estona. Durant prop d’una hora i mitja va explicar els detalls de la seva aventura i va passar un petit fragment d’un documental que s’està produint i que s’espera que es pugui estrenar durant el març d’aquest any. A l’acte també hi va assistir el secretari general de l’esport de la Generalitat, Ivan Tubau que va felicitar l’Albert i també a tot el poble per aquest reconeixement tant merescut.

L’acte va acabar amb un torn obert de paraula on els santjoanins i santjoanines varen poder felicitar personalment a l’Albert i fer-li preguntes sobre la seva aventura i amb l'entrega d'un trofeu per recordar la gesta que va rebre de les mans dels presidents de la Unió Excursionista, el Club Triatló i el Moto Club Abadesses; el regidor d'esports, Jordi Caparrós; i l'alcalde de Sant Joan, Ramon Roqué.

D'altra banda, des d'aquest dissabte podeu visitar una exposició de fotografies de la gesta de l'Albert i un maniquí amb l'equipació que va dur l'aventurar durant la travessa, a més del seu trineu. Podeu veure l'exposició a l'entrada de l'Ajuntament de dilluns a divendres, de 8 a 14 h i de 16:30 a 19 h, i els dissabtes de 9 a 13 h

Notícies relacionades:
Entrevista a l'Albert Bosch a La Veu 
L'arribada de l'Albert a Catalunya