TwitterFacebookYoutubeRSS

onada_fredEls models meteorològics preveuen una onada de fred durant els propers dies que provocarà aquest cap de setmana l'ambient més gèlid dels últims anys. Per aquest motiu cal extremar les precaucions per evitar incidents i accidents. Aquí podeu escoltar uns consells de Protecció Civil per passar aquests dies d’una forma més segura.

   


Podeu veure la llista completa de consells al blog de Protecció Civil de Sant Joan, i podeu seguir la informació més recent al seu twitter i al del Servei Meteorològic de Catalunya.

Per altra banda, tant l'Ajuntament, com la Policia Local i la brigada estaran especialment atents als avisos meteorològics d'aquests dies i tenen tots els mecanismes d'emergències a punt per a qualsevol esdeveniment que pugui succeir. En aquest sentit, l'Ajuntament va adquirir a finals de 2011 una nova màquina d'escampar sal per tal d'evitar glaçades a les principals vies de comunicació, i fa dos anys va comprar dues pales llevaneus. De totes maneres, no s'espera que hi hagi grans nevades, però el consistori recomana seguir els consells de Protecció Civil.