TwitterFacebookYoutubeRSS

exposicioquilezbachEl proper dissabte 3 de març, a les sis de la tarda, a l'Espai Art l'Abadia, s'inaugurarà l'exposició "Rostre i emoció: expressions facials" del pintor barceloní Quílez Bach.
El riure, la tristesa, el menyspreu, la veneració o el còlera... rostres captivadors, cada cara una emoció. Estats de la ment manifestats en les expressions facials que – afirma Sebastià Serrano – no et deixen indiferent!

L'exposició es podrà visitar a l'Espai Art l'Abadia, del 3 de març al 23 d'abril de 2012, de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 19h i els diumenges de 10 a 14h.

DR. MIQUEL QUÍLEZ BACH

El doctor Miquel Quílez i Bach és catedràtic de la Universitat de Barcelona des de 1987. Ha format part de l'equip directiu de la Facultat de Belles Arts durant quinze anys i va ser el seu degà entre 1988 i 1992. En l'àmbit acadèmic i investigador, s'ocupà fermament en la definició d'un perfil propi per les Belles Arts. És Premi Extraordinari de Doctorat, fou guardonat recentment amb la Medalla de l'antiga Escola Superior de Belles Arts i pertany com Acadèmic Corresponent a la "Real Academia de Bellas Artes de Santa Isabel de Hungría".

Pel que fa a l'activitat artística sempre la desenvolupa a partir de la provocadora fascinació del món i des d'una posició en la que la realitat i la intuïció hi juguen un rol primordial.