TwitterFacebookYoutubeRSS

camins-webEl claustre del Palau de l'Abadia acollirà aquest proper dissabte, 24 de març, a les cinc de la tarda, la presentació de Camins, una guia turística per a conèixer la història, l'art i el paisatge de Sant Joan de les Abadesses. 

La regidora de cultura, Montserrat Tallant i la regidora de turisme, Magda Manzanal, juntament amb els autors de la guia Olga Camps i Eusebi Puigdemunt presentaran aquest opuscle que té com a objectiu posar a disposició dels visitants una eina que els permeti descobrir la vila.

En acabar la presentació, es farà alguna de les passejades que proposa Camins, sota el guiatge dels autors.

 

AQUEST PROPER CAP DE SETMANA, EL CLAUSTRE DEL PALAU DE L'ABADIA SERÀ L'ESCENARI DE LA PRESENTACIÓ DE LA GUIA TURÍSTICA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Camins, passejades encaminades a descobrir Sant Joan de les Abadesses

Es tracta d'una guia d'unes 50 pàgines que posa a l'abast de tothom, d'una manera amena, planera, entenedora i engrescadora, allò que cal conèixer de Sant Joan de les Abadesses des dels seus inicis fins a l'actualitat.

La guia està dividida en dos grans blocs, la vida artesanal i pagesa i la vila industrial. A partir d'aquí camins que es divideixen en passejades, passejades encaminades a gaudir del poble, de la formació i el creixement de la vila, dels seus edificis més emblemàtics, la seva història, les llegendes i les tradicions.

La guia Camins ha estat editada per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses amb la col·laboració de Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el SOC, Servei d'Ocupació de Catalunya.

Per a més informació:

Àrea de Turisme i Cultura – Palau de l'Abadia
Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
Telèfon: 972 72 05 99
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.