TwitterFacebookYoutubeRSS
Talberg_ruta_del_ferroot i que aquest any s'ha baixat el nombre de pernoctacions a l'Alberg Ruta del Ferro, no es pot obviar que aquest equipament s'ha consolidat com un referent turístic per a Sant Joan de les Abadesses i per el Ripollès en general. Des de l'any 2008 l'Alberg Ruta del Ferro porta una mitjana de 9.000 pernoctacions anuals.

Tot i la crisis tan forta que està patint el nostre sector, podem afirmar que el treball realitzat fins ara va tenint els seus resultats.. Una dada significativa és que per l'Estiu És Teu, les colònies d'estiu que organitza la Generalitat de Catalunya a tots els seus albergs, l'Alberg Ruta del Ferro, s'ha situat entre els deu primers albergs més sol·licitats per les famílies que han apuntat al seus fills a les colònies, tenint en compte que hi ha 31 albergs que realitzen aquesta activitat, ens pot fer una idea de la força actual que té l'Alberg Ruta del Ferro, .

Dels aspectes més valorats per els usuaris són: la situació, la instal·lació, el tracte del personal, els serveis que s'ofereixen i el menjar.

http://www.santjoandelesabadesses.cat/index.php/ca/noticies/1236-camins
 
http://www.santjoandelesabadesses.cat/index.php/ca/noticies/1190-quilezbachvideo
 
http://www.santjoandelesabadesses.cat/index.php/ca/noticies/1172-certamen-literari12