TwitterFacebookYoutubeRSS

tciaEl Club Esportiu Ripoll i el projecte Terra de Comtes i Abats, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l'Ajuntament de Ripoll i l'Ajuntament de Campdevànol organitzen la I Trail Terra de Comtes i Abats, una cursa de muntanya que s'endinsa en el cor dels boscos del baix Ripollès.

La cursa, que es farà el diumenge 24 de novembre, comptarà amb dos recorreguts amb exigències diferents segons el repte dels corredors. El més exigent té 58 km i l'altre en té 30. Ambdós recorreguts tenen el punt de sortida a Sant Joan de les Abadesses i finalitzen a Ripoll. Durant la cursa es passarà per paratges com el cim de Corones o el santuari de Montgrony.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 17 de novembre a les deu de la nit i el pitrall es podrà recollir el dia abans o a partir de dues hores abans de donar la sortida. Hi ha 500 places entre les dues modalitats i hi haurà tres categories: Sènior (18-39 anys), Veterans (40-49 anys) i Màster (50 o més anys). Tindran premi els tres primers de cada categoria a més del primer classificat del Ripollès.

Per a més informació:
www.trailterradecomtesiabats.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

___________________________________

ACTUALITZACIÓ:

Aquí podeu escoltar la crònica de La Veu de Sant Joan sobre la cursa, amb entrevistes d'Albert Ramoneda