TwitterFacebookYoutubeRSS

thalassa-webDesprés del bon acolliment del seu primer treball De la Mediterranea amb el qual Thalassa ha guanyat diversos premis nacionals i ha realitzat concerts arreu de la península, el grup presenta dins del Cicle del comte Arnau el seu nou treball anomenat Ibèria. Ibèria va néixer del desig d'investigar els camins de la música peninsular, les influències que van i venen i com l'intercanvi cultural pel mar dels segles passats ha fet de la nostra música un gènere en continu moviment.

Així doncs, aquesta vegada, ens presenten un fil musical molt extens, que vol tractar tant la música d'arrel dels nostres pobles com músiques llunyanes que han begut de la nostra cultura musical. Com a novetat, un tema de creació pròpia relacionat amb la figura del comte Arnau.

arnau2014 thalassa

Marina Mir i Carlos Cortés són la base d'aquest projecte, a la qual s'hi afegeixen la veu de Celeste Alías i el contrabaix de Miquel Àngel Cordero. Seguint amb la seva filosofia, el públic podrà escoltar arranjaments exquisits propis de la música de cambra més fina i bases rítmiques inspirades en el folklore popular, amb una gran influència del flamenc.

El concert tindrà com a escenari l'Era d'en Serralta, una pallissa rehabilitada que comparteix perímetre amb part de la muralla medieval i amb una de les torres de vigilància. El concert es farà a cavall del primer i segon dia del Mercat del comte Arnau, un mercat medieval que omplirà de parades de productes de la terra, artesania, espectacles i de màgia els carrers del barri amb més història del poble.


Thalassa, música d'arrel i d'autor - Ibèria
Dissabte 26 de juliol, a les 22 h, a l'Era d'en Serralta


 Consulta la informació completa del XIX Cicle de Representacions del Mite del Comte Arnau en aquest enllaç