fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La Vila
  • Notícies
  • L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses agraeix la implicació de les entitats en la Festa Major

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses agraeix la implicació de les entitats en la Festa Major

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses fa una valoració molt positiva de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses, celebrada entre el divendres 10 i el dimarts 14 de setembre. Tot i els inconvenients de les mesures de control i les limitacions d’aforament, els actes previstos es varen poder dur a terme amb normalitat i l’esperit de la festa es va mantenir intacte, amb una mescla d’activitats per a tots els públics, i amb les entrades esgotades en tots els espectacles populars. L’Ajuntament vol agrair a totes les entitats que ajuden a organitzar la festa per l’esforç, implicació i compromís dedicat en programar, moure, adaptar i tenir cura de les activitats d’aquests dies.

Pel que fa a la meteorologia, més important que mai -ja que moltes activitats es feien a l’aire lliure com a mesura de prevenció de contagis de la Covid-19-, tot i que s’esperaven pluges, quasi la totalitat de les activitats van transcórrer sense problemes. Amb tot, divendres, l’Entrevoltes es va moure al Pavelló Municipal d’Esports per prevenció; el Ball dels Pabordes de diumenge es va veure afectat momentàniament perquè la puja intermitent va obligar als músics i balladors a refugiar-se sota les voltes en alguna ocasió; el Fira Músics (un festival musical amb quatre escenaris simultanis) es va haver d’escurçar per l’aigua; i també les sardanes a la font del Covilar es varen haver de fer al pavelló.

Tant les noves activitats (Vermut Electrònic i Fira Músics), com el canvi d’ubicació d’algunes actuacions musicals que es varen fer al passeig comte Guifré, van donar un caire nou a la festa i varen tenir molt bona acceptació entre els santjoanins i santjoanines, i les entitats i l’Ajuntament en prendran nota per a pròximes festes majors, que esperen poder gaudir en plena normalitat.