TwitterFacebookYoutubeRSS

El club Vol Lliure Cavallera, creat recentment per impulsar la pràctica esportiva del parapent a la zona d’Ogassa i Sant Joan de les Abadesses i també a la resta del Ripollès, ha editat dos mapes desplegables (la part est i oest de la comarca) amb la informació dels punts d’envol, la informació tèrmica, els vents de les valls i els punts de transició.

La iniciativa compta amb la implicació de la Diputació de Girona, la Federació Aèria Catalana i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, i amb la col·laboració de les empreses santjoanines Estiluz i Fibran Group, i les marques especialitzades Tenaya i Strip Air.

La presentació dels dos mapes es farà el divendres dia 4 de febrer, a les 18.30 h, al Centre Cívic - El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses.

Sorteig d’un vol biplaça
La jornada, a més de la presentació dels mapes publicats, també servirà per parlar de la iniciació en el vol amb parapent, s’analitzaran els efectes econòmics al territori si es consolida la pràctica d’aquest esport a la comarca, i se sortejarà un vol biplaça perquè algú pugui tenir una experiència enlairant-se i volant per la nostra zona, guiat i conduït per un professional.

 CARTELL MAPA PARAPENT