TwitterFacebookYoutubeRSS

El Cicle d’Espectacles Infantils de Sant Joan de les Abadesses oferirà dues propostes familiars en les pròximes setmanes, amb entrada gratuïta, pensades per entretenir a grans i petits. El primer espectacle serà aquest diumenge 20 de març, a les 17 hores, i arribarà de la mà de la companyia Filigranes amb la proposta Plis Plas. Es tracta d'un espectacle de circ que es converteix en un joc constant d'estira-i-arronsa entre els dos protagonistes i dona lloc a una relació impregnada de fantasia. Entre el Clown (Makutu) i l'August (Toti) hi ha una relació on s'equilibren curosament la rivalitat i la complicitat.

El segon espectacle serà el diumenge 24 d'abril, a les 17 hores, a càrrec de la companyia Alma i la mar de contes amb Contes de Sant Jordi. L'Alma i els seus titelles explicaran tres històries que succeeixen a l'època medieval i que estan estretament lligades als protagonistes de la Llegenda de Sant Jordi, una llegenda amb molts misteris per descobrir.

Es tracta del 18è Cicle d’Espectacles Infantils, que durant tots aquests anys ha apropat la cultura i la festa als infants i famílies de la vila al voltant de la primavera, de forma totalment gratuïta. És un projecte de la regidoria de Cultura, amb el suport de la Diputació de Girona. Tots els espectacles es fan al Teatre Centre.

cartel plis plas