TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, en col·laboració amb l'entitat Ubuntu, ha obert un nou casal d'infants per a nens i nenes de 3 a 12 anys. El casal, anomenat Petricor, s'ofereix els dissabtes, de 10 a 13 hores, a partir del 23 de setembre.

El casal ofereix una gran varietat d'activitats, com ara art amb la naturalesa, jocs, tallers, aventures, aprenentatge, reflexió, treball emocional i de valors, creixement personal, diversió i molt més.

L'objectiu del casal és proporcionar als infants un espai d'oci i aprenentatge on puguin desenvolupar-se de manera integral. El casal també pretén facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral de les famílies.

Les inscripcions ja estan obertes i els infants s'hi poden incorporar en qualsevol moment. El preu del casal és de 10 euros al mes. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en el programa “Temps x cures” del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:

Horari: dissabtes, de 10 a 13 hores
Preu: 10 euros al mes
Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 694 458 880

202309 CASAL UBUNTU