TwitterFacebookYoutubeRSS

El Centre Cívic de Sant Joan de les Abadesses ha presentat la seva programació de tallers per a la temporada 2023-2024. L'oferta és molt variada i inclou tallers d'art, música, ioga, català, i molt més.

Per als infants i joves, hi ha tallers d'art, música, i treballs manuals. Els infants podran aprendre a pintar, dibuixar, tocar instruments, i fer projectes creatius. Per als adults, hi ha tallers d'art, música, ioga, català, i moltes altres temàtiques. Els adults podran aprendre noves habilitats, millorar les seves competències, i gaudir d'activitats culturals.

Els tallers estan pensats per a tots els nivells, tant per a principiants com per a persones amb experiència. Els preus dels tallers són assequibles per a tots els públics. Les inscripcions ja estan obertes. Per informació de les activitats podeu posar-vos directament en contacte amb el formador/a o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El Centre Cívic anima a tots els veïns i veïnes a participar en la seva programació de tallers. És una oportunitat per aprendre coses noves, conèixer gent nova, i gaudir de l'activitat cultural de la vila.