TwitterFacebookYoutubeRSS


Es tracta d'una ruta d'uns 225 km des del Refugi d'Ulldeter (2.236m) a Gola de Ter (0m) que consta de 10 etapes i passa per 40 termes municipals fent que aquesta sigui una ruta rica en patrimoni cultural fluvial, patrimoni natural i, fins i tot, ens ofereix una descoberta del territori a través de la seva gastronomia. Aquesta ruta permet degustar una àmplia varietat gastronòmica i una cuina casolana elaborada amb productes de qualitat i del territori.

La ruta a peu és apte per a tots els públics. La senyalització de la Ruta del Ter és específica i única per aquesta ruta que transcorre principalment per GR, PR, vies verdes, pistes forestals, camins històrics i, en alguns trams, carreteres asfaltades.

logo terSENYALITZACIÓ
Hi ha uns senyals de seguiment que permetran al senderista i cicloturista seguir sense dificultat el traçat de principi a fi.

Per a més informació: www.rutadelter.cat


RUTA PER ETAPES:

De Camprodon a Sant Joan de les Abadesses

FITXA TÈCNICA:

Longitud (d'anada): 17,85 km
Dificultat: Fàcil. Cal vigilar el pas a gual sobre el riu Ter a l'alçada de la Colònia Llaudet, que en època de crescudes pot ser complicat.
Temps: 3h 48min
Punt de sortida: Estació d'Autobusos de Camprodon

INFORMACIÓ SOBRE LA RUTA:

En aquest tram anem baixant per un riu cada vegada més humanitzat. A diferència de les aigües braves que ens havien acompanyat en el descens des d'Ulldeter, ara el riu baixa calmat, agafant amplada, solcat per diverses infraestructures hidràuliques que aprofiten, per a usos diversos, aquest important recurs.