TwitterFacebookYoutubeRSS


De totes les tendències arquitectòniques i artístiques que han existit fins al dia d'avui, la més estesa és sense cap mena de dubte el romànic. Les comarques d'Osona, el Bages i el Ripollès en són una mostra ben fidedigne d'aquest important patrimoni. L'art romànic, doncs, ens uneix i dóna sentit a aquest projecte.

Es presenta com un element integrador de la Catalunya Central i constitueix l'argument idoni per fomentar el reequilibri territorial i per donar a conèixer el paisatge, la gastronomia, la tradició i tota l'oferta turística complementària de la Catalunya interior.  

Els Camins del Bisbe i Abat Oliba uneixen la comarca del Bages, Osona i la comarca del Ripollès, utilitzant com a fil conductor el Bisbe i Abat Oliba.

 

Aquesta ruta es planteja com una ruta accessible per a la gran majoria de visitants. És per aquest motiu que es proposa una doble ruta. La ruta principal passa per més nuclis de població i, per tant, les etapes són més curtes i s'hi troben més serveis. En una part de la ruta principal es proposa una bifurcació amb un tram de ruta secundària, per a excursionistes més experts, que transcorre per un paisatge de gran bellesa.

Trobareu tota la informació relacionada en el següent enllaç:

logo-cami-oliba-web