TwitterFacebookYoutubeRSS

Descobreix la Vall de Sant Joan. Passejades tranquil·les, guiades per especialistes, per descobrir els secrets dels boscos de Sant Joan de les Abadesses. Visites concertades, tot l’any.

Reserves:
EduCA Viladrau
Tel. 670 22 46 49 - 619 36 90 81- Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a més informació:
Oficina de Turisme
Tel. 972 72 05 99 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

RASTRES D’ANIMALS. DESCOBRINT LA VIDA AL BOSC

rastres-animals-visites-guiades-natura

Els animals són molt difícils de veure, s’amaguen. Però al bosc ens deixen un munt de pistes per poder descobrir-los. Ens deixen els seus rastres. Tot fent una passejada agradable per senders i corriols de la vall de Sant Joan de les Abadesses, aprendrem a entendre aquests rastres, i amb ells també aprendrem a deduir com viuen, què mengen, com s’amaguen i moltes històries més. Descobriu, qui viu al bosc!

Visita concertada.

ELS SECRETS DEL BOSC. UN BOSC PLE DE SECRETS

secrets-del-boscEls boscos, els paisatges, són com un llibre que la natura ens mostra. Només cal aprendre a llegir-ho. Històries escrites en el territori que ens faran entendre la relació entre l'home i la natura. 

Recomanada a partir de sis anys.

UN RIU PER DESCOBRIR. ANIMALONS I PLANTES REMEIERES

un-riu-per-descobrir

Una manera divertida de posar els peus al riu i aprendre tot allò que ens pot explicar. Lupes, cubetes i salabrets seran les eines que ens ajudaran a buscar els animalons que ens donaran les pistes per descobrir, d’una manera molt senzilla i entenedora, si l’aigua d’un riu és neta o està contaminada. Pel camí, descobrirem un munt de plantes remeieres, com les que feien servir les bruixes que vivien aquí, a la Riera de la Malatosca. Veure, viure, gaudir i aprendre en un espai frescal que ens ajudarà a suportar millor la calor de l’estiu.

Visita concertada.

EL BOSC DELS 5 SENTITS. SENTINT EL BOSC

el-bosc-5-sentitsVeniu a aprendre a conèixer un bosc fent servir els nostres sentits. Una paleta de colors, un emocionant passeig amb els ulls tancats, la confecció d’un còctel d’olors o l’escolta pacient del sons del bosc, són una manera diferent i divertida d’arribar a conèixer un bosc a partir de les pròpies experiències. La vista, l’oïda, l’olfacte, el tacte i el gust ens duran a un món de sensacions totalment sorprenents.

Visita concertada.