TwitterFacebookYoutubeRSS
Imatge de l'actuació de Bonobos a l'Entrevoltes del 2016
Imatge de l'actuació de Bonobos a l'Entrevoltes del 2016

Aquest divendres 8 de setembre, la plaça Major de Sant Joan de les Abadesses s'omplirà de música, color i festa amb l'emblemàtic Entrevoltes. Una iniciativa del Jovent Actiu Santjoaní que ofereix concerts de propostes sòlides, però també de grups i músics emergents que més tard han guanyat fama en altres escenaris.

La festa començarà amb un sopar popular a la plaça (21 h), seguit del correfoc amb les Diabladesses (22 h), el drac de foc i la seva colla infantil, acompanyats de Batutaga, que acabarà amb un correigua. Es recomana a qui vulgui participar-hi, portar tovallola i roba de recanvi. A continuació (a partir de les 0.30 h), els assistents podran gaudir de:

  • Periferia, el grup de rock i punk de La Roca del Vallès que, sota la veu de Berta, ens captivarà amb la seva música rock urbana, punk rock i hardcore melòdic.
  • Flashy Ice Cream, la banda de música urbana que ha guanyat popularitat els darrers anys amb la seva proposta i amb col·laboracions com les de Bona Vida, amb 31 FAM i Mushkaa. Portaran el millor del trap, reggaeton, rap, tot en català.
  • Tirand lo Band, la xaranga de carrer que ara puja als escenaris, promet una actuació plena d'energia amb instruments de vent, guitarres, percussió i veus.

I, per a aquells que vulguin continuar ballant fins a l'alba, la DJ XEKSPIR, la dj local del JAS, serà l'encarregada de punxar durant les transicions dels grups i de tancar la nit amb una de les seves sessions.

Com els darrers anys, podeu consultar tota la programació i fer cerques dels actes i estar al dia dels canvis d’última hora en una aplicació web.

WhatsApp Image 2023 08 14 at 14.23.08 1