TwitterFacebookYoutubeRSS

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebra l’1 d'octubre, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses s'ha unit al Consorci de Benestar Social del Ripollès per destacar la riquesa de l'experiència acumulada dels nostres majors i la seva importància en la societat actual. Sota el lema “Persones Grans, Grans Mestres”, es proposa un programa de tallers gratuïts oberts a tota la ciutadania, amb l'objectiu de fomentar la participació activa i la inclusió social de les persones grans.

El programa inclou diverses ofertes de tallers tant a Sant Joan de les Abadesses com a Ogassa. Així i tot, es recomana revisar la programació completa per descobrir totes les activitats disponibles en aquesta celebració especial. Els tallers estan dissenyats per reconèixer i valorar els sabers i l'experiència de les persones grans, i són presentats gràcies a la col·laboració desinteressada de persones grans d’arreu del territori.

Us convidem a tots i totes, de totes les edats, a participar en aquestes sessions enriquidores i a compartir experiències amb els nostres grans mestres. Les sessions no requereixen inscripció prèvia i estan obertes a tota la comunitat.

No perdeu aquesta oportunitat única d'aprendre dels que més saben i de celebrar la seva contribució inestimable a la nostra comunitat. Es pot accedir a la programació completa a través del web del Consorci de Benestar Social del Ripollès o contactant amb l'ajuntament.

Celebrem junts el Dia Internacional de les Persones Grans i reconeguem la saviesa i la contribució dels nostres majors a la societat.

202309 PERSONES GRANS1

202309 PERSONES GRANS2