TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Josep Picola ha organitzat un conjunt d'activitats per a aquest juliol, pensades especialment per a famílies amb infants de 4 a 6 anys, o nens i nenes a partir de 7 anys que vulguin participar de forma independent. Totes aquestes activitats tindran lloc els dimecres a la tarda a partir de les 17:30 hores.

Aquest dimecres passat es va fer el primer taller de construcció de fanalets de paper, però l'oferta continua:

El 12 de juliol, no us perdeu l'oportunitat de personalitzar i crear la vostra pròpia xapa en l'activitat "Fes-te una Xapa!".

El 19 de juliol, podeu descobrir la màgia del reciclatge creatiu amb "Baldufa reciclada", on els participants crearan les seves pròpies baldufes a partir de materials reciclats.

Finalment, el 26 de juliol, es podrà experimentar l'art ancestral japonès de l'origami en l'activitat "Animals d'Origami", on els nens i nenes tindran l'oportunitat de crear petits animals de paper.

A més, cada tarda es convida a totes les famílies a gaudir d'una agradable sessió de lectura a la terrassa de la biblioteca, proporcionant un ambient relaxat i enriquidor per descobrir nous llibres i històries. Animem a totes les famílies a participar en aquestes activitats que combinen aprenentatge, creativitat i diversió. Recordeu que per a més informació, podeu contactar amb la Biblioteca Josep Picola.

Esperem veure-us aquest juliol per compartir aquestes emocionants experiències!

tallers biblio

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat